verkocht
Penthouse

Veeladingstraat 7F Roermond

€ 199.000
verkocht
Penthouse

Bijzonder en riant casco op te leveren penthouse met twee dakterrassen op een levendige en tegelijkertijd rustige plek midden in de stad.

Zeer geschikt voor mensen die door het casco heen kunnen kijken. Hier kun jij een eigen draai geven aan je woonwensen: jij regelt zelf de totale afbouw en de afwerking aan de binnen-/buitenzijde geheel naar eigen smaak en budget. Wil je één of twee slaapkamers, een atelierruimte, een grote woonkeuken, jij bepaalt. En met 130 m2 woonruimte zijn er genoeg mogelijkheden om er een penthouse of loft te maken dat helemaal bij jou past.

Het penthouse

Het penthouse kent een ligging op de vierde verdieping van een kleinschalig complex, dat 6 appartementen telt. De ruimte is feitelijk een rechthoek en biedt je tal van indelings- en gebruiksmogelijkheden. Rondom zijn er riante raampartijen die voor een overweldigende hoeveelheid lichtinval zorgen en daarmee voor een prettige verbinding van binnen met buiten. Vanuit een dakterras heb je een uniek zicht op nagenoeg alle Roermondse kerktorens zoals die van de kathedrale kerk en munsterkerk en kijk je omlaag in de heerlijke binnentuin van de vroegere koffiebranderij BACO, het naastgelegen rijksmonument waarin nu een woningbouwvereniging is gehuisvest. Uitkijkend van het tweede dakterras naar de Oostelijke zijde bepaalt de schitterend gerenoveerde Moutfabriek het beeld en is er een fantastisch wijds uitzicht. En het moet gezegd, die treinen… je ziet ze wel, maar je hoort ze niet en trillingen zijn er al evenmin omdat er gekozen is voor maximale maatregelen op het gebied van fundering en isolatie, zowel qua energie als qua geluid.

De locatie

Het appartementencomplex kent een centrale ligging binnen de singelring van Roermond, op steenworpafstand van het NS-station, het theater, diverse supermarkten en de bruisende binnenstad van Roermond met tal van horeca en terrasjes.

Diverse uitvalswegen zorgen voor zowel een uitstekende bereikbaarheid alsook een goede verbinding met de A73 [en indirect ook A2].

Parkeerplaats en berging

Vanuit de gemeenschappelijke entree is middels het trappenhuis of de lift het souterrain bereikbaar. Met de auto bereik je het souterrain middels een autolift en een op afstand bedienbare toegangspoort. In het souterrain is eventueel een parkeerplaats beschikbaar voor de toekomstige eigenaar van het penthouse.

In het souterrain is tevens de gelegenheid je fiets(en) te stallen.

Wie doet wat?

Zoals gezegd betreft het een casco appartement waarin de basisvoorzieningen aanwezig zijn, zoals vloerverwarming, leidingwerk ten behoeven van sanitair, keuken, badkamers etc.

Met de naastgelegen woningvereniging zijn eerder afspraken gemaakt over het plaatsen van een bouwlift, zodat je niet gehinderd bent in de uitvoering van je plannen.

Koper dient overeenkomstig de wettelijke eisen een koppeling naar het penthouse tot stand te brengen vanuit de reeds aanwezige meterkast op de begane grond.

Bijzonderheden

  • Riant penthouse met maar liefst 130 m2 woonoppervlakte.
  • Twee zonnige dakterrassen.
  • De casco oplevering biedt je alle vrijheid voor de indeling van het penthouse.
  • Het gehele appartement is reeds voorzien van vloerverwarming.
  • Je hebt de mogelijkheid in het ondergelegen souterrain een eigen parkeerplaats in eigendom te verwerven a € 17.500,–.• Het appartement kent een centrale ligging op loopafstand van het centrum van Roermond, het NS-station, horeca en inkoopmogelijkheden.
  • De belangrijke uitvalswegen en de autosnelweg A73 [en daarmee indirect ook A2] zijn op slechts luttele autominuten afstand gelegen.

De bijgevoegde art impressions gaan uit van twee slaapkamers , woon- en eetkamer, keuken, badkamer, twee dakterrassen toilet en inpandige berging. Het staat u evenwel vrij hier van af te wijken; “Onze” architect kan u helpen uw eigen plannen in kaart te brengen en inzichtelijk te maken.