We zijn uitermate tevreden over de dienstverlening en de vriendelijke benadering.

Mocht het zich voordoen zullen we het zeker aanbevelen maar met onze Nijmeegse achtergrond is dat niet zo waarschijnlijk

– John & Corry Reijnders [nieuwe eigenaren van het penthouse aan Oranjelaan 104 te Roermond]

Huis gekocht bij Marjo, kan een aanstaand verkoper van een huis alleen maar adviseren om het bij haar te koop te zetten! Als kopende partij haar begeleiding zeer gewaardeerd en daar kan een verkopende partij alleen maar blij mee zijn. Een klein kantoor kan meer voor u betekenen dan een groot kantoor. En dat is vooral aandacht!

– Jack en Jeanne Blom-van Nispen

Als je je huis met Allure wil verkopen is Marjo een absolute topmakelaar!
Enthousiast, betrokken, punctueel en out of the box denkend! Een hele fijne ervaring voor ons zowel bij aankoop als verkoop van onze woning!

– Daan en Leonie Verijdt-Becker

Het is fijn om terug te denken aan de verkoopperiode van mijn huis. Dat komt omdat we jou als makelaar hebben gekozen. Je was grandioos. Jouw kennis, inzet, betrokkenheid en vriendelijkheid zal ik me lang blijven herinneren. Je bent absoluut een topper onder de makelaars. Ik kan dat beweren want in onze zoektocht naar een ander huis heb ik er toch een aantal ontmoet. Jij steekt er ver bovenuit. Met ALLURE redt iedereen het!

– Marianne Ceulemans

Ons huis in vijf weken verkocht. Dat hadden we niet kunnen bedenken.
Als je huis verkopen topsport is dan hadden wij een top-coach.

Alles klopte, de aanpak, de foto’s, het oog voor detail, de communicatie en het stipt nakomen van de afspraken.

TOP dus.

– Peter en Ilonka van de Ven-Németh

Via vrienden goede verhalen gehoord over de aanpak van Allure Makelaardij, hierdoor hebben wij ook ons huis via Allure te koop gezet: Verkocht binnen enkele weken.
De kleinschaligheid van Allure Makelaardij is meteen de dikste plus, er is volle aandacht, communicatie strak en afspraken worden stipt nagekomen.
Verder is Marjo prettig in de omgang en is ze er echt voor de verkoper om maximaal rendement te behalen.
Mochten wij ons huis weer verkopen zouden we dit weer via Allure Makelaardij doen!

– Bas en Ilona Scheres-van Beers