verkocht
Nothing is what it looks like

Van der Landelaan 6 Herkenbosch

€ 374.000
verkocht
Nothing is what it looks like

Onze architect helpt u “door de woning heen te kijken” en de mogelijkheden te zien. Het mooie perceel en de heerlijke plek aan de Meinweg maken het de investering meer dan waard. Lees snel verder.

De huidige eigenaren hebben bijna 30 jaar optimaal woongenot beleefd van deze woning op een mooie plek met alle privacy. Nu is een nieuwe generatie met vernieuwende en creatieve ideeën aan zet om op deze schitterende locatie hun woonwensen in vervulling te laten gaan. Het pand biedt legio mogelijkheden: van gelijkvloers en levensloopbestendig wonen, tot kantoor, praktijk of salon aan huis en alles daartussenin. Kun je vier tot zes slaapkamers gebruiken, denk je aan dubbele bewoning of droom je van een zwembad of wellnessruimte? Allemaal opties die hier gerealiseerd kunnen worden.

Deze semi-bungalow is met zorg en aandacht onderhouden, kwalitatief gezien hebben we het over een eerlijk en degelijk gebouwd pand. In die zin is het dan ook goed mogelijk een inschatting te maken is van mogelijkheden en bijbehorende kosten.

Kom binnen:
Bij binnenkomst via de voordeur betreed je de ruime hal met garderobe en toegang tot de slaapkamers [kantoor|praktijk|salon] beneden. In totaliteit bevinden zich 3 slaapkamers op de begane grond. Het vergt slechts weinig fantasie en bouwkundig ingrijpen om dit te veranderen naar een slaapkamer met badkamer-ensuite en de derde slaapkamer eventueel bij de woonkamer te trekken cq. van daaruit toegankelijk te maken.

De hal biedt toegang tot de ruime woonkamer die is onderverdeeld in een ruime TV-hoek met houtkachel en een aan de tuin grenzende eethoek. In de gehele woonkamer is er rondom volop tuincontact, en open je de schuifpui dan haal je de tuin als het ware naar binnen.

De keuken in een warme houttint is neutraal uitgevoerd als een hoekopstelling met daarin de volgende apparatuur: koelkast, combi-magnetron, vaatwasser, keramische kookplaat en afzuiging. Vanuit de keuken is de berging bereikbaar waar zich, naast een grote bergkast, de witgoedopstellingen en een groot afzetblad bevinden. Van hieruit is zowel de tuin alsook de inpandige garage bereikbaar. Deze beschikt over water en electra en biedt plaats aan 1 auto. Door de grootte en uitvoering kan de garage met een minimale ingreep omgetoverd worden tot kantoorruimte, salon of praktijk.

In de tuin:
De villa wordt omringd door volwassen, hoge bomen, planten en struiken, die een sfeer van rust creëren en tegelijkertijd zorgen voor privacy. De strook aan de westzijde in de tuin zul je snel kunnen waarderen: hier vind je een opbouw zwembad, waar het tijdens lange zomermiddagen en -avonden goed toeven is. Doordat er meerdere terrassen zijn is er altijd wel een plekje in of uit de zon te vinden, net wat je op dat moment wilt. De brede oprit –plaats voor ten minste 4 auto’s- naast de woning biedt toegang tot de achtertuin.

Dan de bovenverdieping:
De trap naar boven nemend kom je via de serieus ruime overloop bij een drietal fijne slaapkamers. De gehele bovenverdieping is uitgevoerd in een rustig ogende laminaatvloer.
Via een opstapje is een compacte badkamer bereikbaar, geheel betegeld en volledig uitgerust met wastafel, douche en toilet. Daarnaast met eveneens een opstapje van 2 treden, bevindt zich de riante master bedroom met grote kastenwand. De beide andere slaapkamers hebben een fijne maatvoering en volop daglicht en bieden uitzicht op het groen rondom.

Via een mangat is de vliering bereikbaar.

De ligging van deze villa aan de van oudsher chique Van der Landelaan is ideaal; basisschool, huisarts, supermarkt en bakker liggen op slechts 5 fietsminuten. De Meinweg ligt letterlijk om de hoek en wil je aansluitend aan een lekkere wandeling lekker iets eten of drinken dan biedt Herkenbosch ook daarvoor het nodige: Kasteel Daelenbroek, de Boshut of De Dilligence zijn een paar voorbeelden van horecagelegenheden waar het gezellig en goed toeven is. Oh en had ik Golfbaan De Herkenbossche al genoemd, de mooiste baan van Nederland naar men zegt.

Het bruisende van Roermond binnen handbereik en de rust, ruimte en privacy van de Van der Landelaan in je eigen achtertuin… Dat is woongenot pur sang!

Moet je voor je werk veel met de auto op pad? Geen probleem! De oprit naar de A73 (Venlo – Nijmegen – Düsseldorf) liggen op 5 -8 autominuten afstand. Deze steden zijn in respectievelijk 20, 45 en 30 minuten te bereiken.

Kenmerken:

  • Bouwjaar 1965
  • Mooi groot perceel met volop privacy
  • Hardhouten kozijnen met HR++ glas
  • Goed isolatiepakket: dak, vloer- en spouwisolatie alsook isolerende beglazing (energielabel B)!
  • Forse inhoud