verkocht
In geliefde woonwijk Kop van Herten

Paul van Zeelandstraat 11 Herten

€ 275.000
verkocht
In geliefde woonwijk Kop van Herten

Plug-and-play living! Dit is weer zo’n zeldzame kans op een écht instapklare woning waar je kant-en-klaar kunt wonen zonder dat je ook maar íets hoeft te doen. Waar je je eigen spullen neerzet en waar je meteen kunt beginnen met wonen én genieten.

In de geliefde woonwijk Kop van Herten vinden we deze jonge halfvrijstaande gezinswoning waar weloverwogen materiaalkeuzes, wooncomfort en een fijne indeling met hoofdletters worden geschreven. Drie slaapkamers [mogelijkheid voor 4!] een fijne complete badkamer, een dito open keuken én een inpandig bereikbare garage, zomaar een paar punten die dit huis tot zo’n ideale jonge gezinswoning maken. En met de riant bemeten tuin met terras op het Zuid-Zuid-Oosten geniet je vanaf de vroege ochtend van de zon. Hier is ruimte voor een speeltoestel, een loungeset én een trampoline. Niet of/of maar én/én! Hoe lekker is dat?

Paul van Zeelandstraat 11 werd opgeleverd in 2003 en vanaf 2014 zijn zaken als vloeren en wanden opgefrist en toilet, CV-ketel en keuken-apparatuur vernieuwd dus nul klussen hier! Een moderne afwerking, veel licht en lekker veel ruimte. In huis én tuin. Er is gekozen voor een moderne maar tijdloze keuken voorzien van alle wenselijke apparatuur, een badkamer met watafel, tweede toilet en ligbad met douchemogelijkheid, 3 slaapkamers en een tweede verdieping om eventueel als extra slaapkamer of werkruimte in gebruik te nemen. En achter de woning een heerlijk ruime en privacy biedende tuin. Dit lijkt ons dan ook een heerlijk plekje om te wonen.

Gezinsleven: Alle voorzieningen binnen handbereik

De woonwijk Kop van Herten is geliefd vanwege haar ligging; zo ben je ook binnen 5 fietsminuten in het centrum van Roermond. Voor je dagelijkse boodschappen kun je drie straten verder terecht en ook scholen (basisscholen, kinderopvang en middelbare scholen), sportclubs, het NS-station en medische voorzieningen liggen binnen handbereik. Je kunt vanuit hier gemakkelijk alles met de fiets doen.

Dat alles bij elkaar maakt de woonwijk Kop van Herten een hele gewilde plek om te wonen voor (jonge) gezinnen. Dicht bij het centrum van Roermond, maar ook een plek voor kinderen om rustig op te groeien met wel 4 speeltuintjes verspreid door de wijk. En niet geheel onbelangrijk: 30-km zone in de toch al verkeersluwe straten.

Ben je veel voor je werk onderweg? Dan is het goed om te weten dat op korte afstand de oprit naar de A73 ligt. Steden zoals Venlo (iets meer dan 15 minuten), Sittard (20 minuten) en Eindhoven, Heerlen en Maastricht (35 minuten) zijn hierdoor goed bereikbaar.

Indeling en afwerking

Entree / hal
Lichte entree met garderobe en meterkast. Toiletruimte met tegelvloer, vrijhangend toilet en fontein.

Woonkamer
Vanuit de hal kom je in de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een schitterende eikenhouten vloer en heeft aan de achterzijde openslaande tuindeuren naar het overdekte terras. Volop tuincontact dus en daarmee lekker veel lichtinval. In de overgang naar de open keuken is ruimte voor de eethoek.

Keuken
De keuken ligt aan de tuinzijde van de woning en is te typeren als compleet en modern. Hier treffen we een mooie keramische tegelvloer, wel zo praktisch. De kasten en lades in combinatie met het granieten werkblad zorgen voor een eigentijdse look and feel. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat met een aparte wokbrander, een fancy afzuigkap, vaatwasser, koelkast en een oven. De apparatuur is vernieuwd [2014 en jonger]. Hier is het lekker kokerellen, terwijl de kids aan tafel hun huiswerk maken of een spelletje doen.

Tuin
De achtertuin ligt op het Zuid|Zuid-Oosten, heeft gazon, bloembakken en rondom een schutting van houten schermen danwel van klimop. Een optimale ligging dus aan de achterkant van je huis, vanaf de vroege ochtend heeft de zon vrij spel in je tuin. Op het heetst van een zomerdag geeft het terras achterin de tuin verkoeling terwijl ‘s avonds het laatste restje warmte nog lekker hangt bij het overdekte terras aan de achtergevel. Ook de garage is via het terras toegankelijk.

Garage
De garage is voorzien van een aluminium op afstand bedienbare kantel-poort.

Bovenhal/overloop
Vanuit de trap in de hal kom je op de overloop van de eerste verdieping. Deze bovenhal is evenals de slaapkamers afgewerkt met een mooie laminaatvloer en geeft toegang tot alle slaapkamers, de badkamer en tot de tweede verdieping via een vaste trap.

Slaapkamer I
De ruimste slaapkamer ligt aan de voorkant van de woning; Een prima ouderslaapkamer met genoeg ruimte om een grote kledingkast te kunnen plaatsen. Er is hier voorzien in een CAI-aansluiting, lekker lui TV-kijken in bed behoort tot de mogelijkheden.

Badkamer
De badkamer is de enige ruimte die nog niet onder handen is genomen; een vaste wastafel en een tweede toilet maken naast een bad met douchegarnituur deze ruimte compleet. Een mooi formaat badkamer, volledig betegeld.

Slaapkamer II
De middelste slaapkamer in oppervlakte ligt aan de achterzijde van de woning, beschikt ook over een CAI-aansluiting en heeft eveneens een prima maatvoering.

Slaapkamer III
De derde slaapkamer ligt aan de achterzijde en is eveneens afgewerkt met de mooie neutrale lamelparketvloer.

Zolder / Slaapkamer IV
In de trapopgang naar boven passeren we een rond raam; volgens Ayurvedische bouwinzichten is de ronde vorm in het raam dé manier om ervoor te zorgen dat geluk de woning niet verlaat.

Op de tweede verdieping vinden we de ruime zolder met een flinke nokhoogte en aan beide dakzijden een Veluxraam. De schuintes aan de zijkanten doen dienst als bergruimte. Ook hier is gekozen voor dezelfde laminaatvloer als op de slaapverdieping.
Hier zijn onder andere de witgoedopstellingen en de combi-ketel (Remeha Tzerra, 2017] geplaatst.
Het ligt voor de hand dat je hier een extra vertrek realiseert om te slapen of te werken. De zolder wordt nu sec gebruikt als bergruimte, het is aan jou wat je hier nu of in de toekomst mee gaat doen.