verkocht
Geef je woondroom én je uitzicht invulling

Levroy 22, Swalmen

€ 249.000 k.k.
verkocht
Geef je woondroom én je uitzicht invulling

Een uitgelezen kans om op een particuliere bouwkavel gelegen aan de Swalm je eigen woning[en] te realiseren.
In de oude kern van Swalmen bieden wij deze gedateerde woning op een perceel van 820 m2 aan. Naast een mooi formaat grond behoort de tuin aan de overzijde van de weg ook tot het geheel: nog eens ruim 1500 m2 aan grond, waarmee je zelf je uitzicht kunt bepalen door er je eigen moestuin, speeltuin of zalige BBQ-plek aan de oever van de Swalm te realiseren. Je koopt naast een fantastisch formaat bouwkavel met inderdaad een nieuw te bouwen woning dus ook privacy, uitzicht, ruimtelijkheid en zalige rust.

De orientatie van de tuin die bij de woning behoort is Oost, maar aan de overzijde van de weg heb je de hele dag door zon, al naar gelang je de grond wilt gebruiken en inrichten [let op: bestemming erf-tuin en terrein, teelt, kweek].

De naast de woning gelegen garage heeft NIET-asbesthoudende golfplaten dakbedekking; ook in de woning komen we dit materiaal verder niet tegen. De kunststof kozijnen, ramen en deuren zijn in prima staat en daarmee geschikt voor hergebruik, evenals de zonnepanelen.

We gaan er niet om liegen; de woning in de huidige onderhoudstoestand opknappen is geen optie. Op deze mooie plek een nieuwe woning doen verrijzen is echter zonder meer een buitenkans. Wil jij je woondroom realiseren én je eigen uitzicht bepalen, maar liever niet in een 13-in-een-dozijn-nieuwbouwwijk, dan spreken we je graag!  Plan je afspraak voor een kijkmoment in de laatste week van mei. We leiden je graag rond en praten je ter plaatse bij over de do’s and don’ts op deze unieke locatie.