verkocht
Luxe details en accenten

Grote Tiend 47 Echt

€ 325.000
verkocht
Luxe details en accenten

In de jonge wijk Gelrehof vinden we deze ruim opgezette en perfect onderhouden semi-bungalow, voorzien van alle wooncomfort en woongemak.

De vele voorzieningen in de directe nabijheid, het centrum van Echt op fietsafstand en de goede verbindingswegen naar Maastricht, Aken en Eindhoven maken deze fijne levensloopbestendige woning interessant voor senioren, maar ook voor starters en stellen met een beperkte kinderwens.

Kom binnen in de ruime entree met garderobe en meterkast. Van hieruit betreden we de woon- en leefruimtes. Laat me je verder meenemen door de perfect afgewerkte en perfect onderhouden woning.

Zo is de lichte keramische tegelvloer drempelloos gelegd op de gehele begane grond én voorzien van heerlijk comfortabele vloerverwarming. En is er in termen van veiligheid meer dan het nodige gedaan door het plaatsen van rolluiken aan de voorzijde evenals de aanleg van een alarmsysteem. En qua duurzaamheid cq. energiebesparing heeft men geinvesteerd in zonnepanelen [10 stuks, 2016] waardoor je energierekening een lach op je gezicht tovert. Verder zorgen de airco’s in woon- en slaapkamer op de begane grond voor een optimaal leefklimaat, het hele jaar door.

Laat me je verder verleiden…

In de woon- en leefruimte zorgt de overdadige lichtinval voor een warm welkom. Het uitzicht op de sfeerbepalende groenvoorziening zorgt voor rust en ruimtelijkheid, je blik reikt immers verder dan de grens van je eigen perceel. Niet alleen ruimte, licht en rust, maar ook luxe kenmerkt de sfeer in deze ruimte: de luxe raamdecoratie die al te uitbundig zonlicht weert [Jasno Shutters] , de airco’s in woon- en slaapkamer en niet in het minst door de net nieuw geplaatste keuken in U-opstelling van Tinnemans Keukens.

Ook de keuken is een verhaal apart: De hoogglans kasten en lades vormen een strakke en tijdloze combinatie met het lichtgrijze granieten blad en de geborsteld rvs kraan. Daarmee is de toon gezet, die verder nog wordt onderstreept door de design afzuiging [Bora], en de gekozen kwaliteitsmerken voor koelkast, combi-oven|magnetron en tot slot de vaatwasser.

De woonkamer kent een natuurlijke indeling in een TV-hoek en een eetgedeelte. Zowel de woonkamer als de master bedroom zijn met glazen puien [met horren] verbonden met de patiotuin. Hier is het al vanaf het vroege voorjaar heerlijk beschut toeven met een goed glas wijn en een mooi boek.

Via een hal bereiken we vanuit de woonkamer de overige ruimtes en de trap naar de verdieping.

Kijken we naar de badkamer dan is ook hier “levensloopbestendig” het toverwoord: de fijne brede inloopdouche met thermostaatkraan, hoofd- en handdouche maakt douchen ook gemakkelijk als je slecht ter been bent. Verder is er het fijne en royaal maatgevoerde wastafelmeubel en helemaal fijn is de innovatieve douche-wc.

Ook treffen we in de hal het gastentoilet aan. Dus de douche-wc is heerlijk alleen voor eigen gebruik.

Direct naast de badkamer is de ruime ouderslaapkamer gelegen, eveneens betegeld, in dezelfde stijl als de gehele begane grond. Vanuit je bed loop je zo de patiotuin in, hoe fijn is dat? Er is voldoende ruimte voor een grote kledingkast en wil je tv kijken vanuit je bed, dan is er voorzien in een CAI-aansluiting hier.

De technische ruimte herbergt de installaties, zoals de CV-ketel [2012] en de mechanische ventilatiebox en biedt ruimte voor uw witgoedopstellingen en daarnaast volop bergruimte om woon- en leefruimten opgeruimd te houden. Meer opbergmogelijkheid treft u aan in de bijkeuken, praktisch gelegen direct naast de keuken, waar de vroegere keukenopstelling veel ruimte biedt. Tevens is er plek je fiets hier te plaatsen, want de bijkeuken is rechtstreeks van buiten toegankelijk en grenst aan de carport.

Dan naar de verdieping: hier biedt de overloop toegang tot twee fijne ruime slaapkamers en een derde ruimte die nu als kastenkamer cq. opbergruimte in gebruik is. De ruimtes hier zijn van een eenvoudige pvc-vloer voorzien. Het is eenvoudig op de verdieping een tweede badkamer te realiseren. De invullingen die je aan de twee grote kamers op de verdieping kunt geven zijn legio: logeerkamer voor gasten of kleinkinderen, een aparte hobbyruimte of een salon of kantoor aan huis? Jij bepaalt!

De semigbungalow is uitstekend onderhouden, optimaal geïsoleerd en verduurzaamd door de plaatsing van 10 zonnepanelen, waardoor je energielasten jaarlijks slechts € 1.000,- bedragen (energielabel A) en gespeend met luxe details en accenten. Kortom: deze fijne woning biedt alle comfort en luxe voor LEVEN PUR SANG. Thuiskomen op deze plek maakt dat je energie kunt opdoen in een setting van rust en groen in een onderhoudsarme setting.

As we speak wordt de groenvoorziening waarop deze woning vanuit alle zijden het zicht heeft heringericht. Er worden bomen aangeplant en in overleg met de jeugd in de wijk is de keuze gemaakt voor een speelse dimensie van het groen. Zo leven jongeren, jonge gezinnen en senioren in harmonie naast en met elkaar in deze fijne wijk.

Bijzonderheden:

  • Gelegen in de jonge wijk Gelrehof, met alle voorzieningen op fietsafstand;
  • Verduurzaamd door het plaatsen van 10 zonnepanelen;
  • Veiligheidsaspect afgezekerd door rolluiken aan de voorzijde van de woning én alarm.
  • Ruim bemeten semibungalow [ca. 120 m2] met 3 slaapvertrekken en een fijne patiotuin;
  • Een nieuwe jonge keuken voorzien van kwalitatief hoogwaardige apparatuur;
  • Een parkeerplek op eigen terrein: carport;
  • Uitstekende staat van onderhoud;
  • Goede bereikbaarheid door directe nabijheid van uitvalswegen naar Maastricht, Aken & Eindhoven.