verkocht
Fantastische locatie nabij stadscentrum

Bisschop van Hoensbroeckstraat 6 Roermond

€ 277.500
verkocht
Fantastische locatie nabij stadscentrum

Een uitgelezen kans, zo niet de allerlaatste, om op een particuliere bouwkavel gelegen binnen de belijning van de Roer, op een absolute toplocatie je eigen woning[en] te realiseren.
In de geliefde wijk RoerZicht bieden wij deze bouwkavel van 778 m2 aan, gelegen op de hoek Bisschop Schrijnenplein en Bisschop Van Hoensbroeckstraat. De kavel ligt op slechts 7 minuten lopen van de gezellige Roerkade en het stadscentrum.
Er kan een bouwvergunning aangevraagd worden voor hetzij 1 vrijstaande danwel een 2-onder-1-kap-woning. De oriëntatie van de tuin bij deze kavel is ideaal: op het zuid-westen.

Door Formtek is een creatief ontwerp gemaakt (goedgekeurd door de schoonheidscommissie van de gemeente Roermond) voor een strak vormgegeven levensloopbestendige stadsvilla waar de combinatie wonen|werken gemaakt wordt.
Het hoogteverschil dat de kavel kent [ca. 60 cm] is in deze tekening [die sec als voorbeeld dient om gevoel te krijgen bij de mogelijkheden] tot een ‘benefit’ verwerkt door de garage, oprit en achterom aan de achterzijde te plaatsen. Uiteraard staat het kopers vrij voor een ander type woning te kiezen.

Natuurlijk valt ook te denken aan de combinatie wonen|mantelzorg of wat te denken van gezamenlijk bouwen met een bevriend stel en inderdaad de keuze maken voor een 2-onder-1 kap?

Op de koopsom is overdrachtsbelasting van toepassing, zijnde 6%.