verkocht
Wonen, werken, loungen hartje stad

Bethlehemstraat 27, Roermond

€ 429.000
Hartje stad wonen met patiotuin en dakterras op ’t Westen
verkocht
Wonen, werken, loungen hartje stad

Wil jij wel hartje stad wonen en staan zowel een stadstuin, een dakterras alsook de mogelijkheid om kantoor aan huis te realiseren op jouw wishlist…? Lees dan snel verder en blok je agenda meteen voor zaterdag, 28 mei a.s. van 12-14u.

Want een heerlijke woning op een topplek is de Bethlehemstraat 27 zeker! Laat me je rondleiden in deze ruime stadswoning die in 2007 met mooie, degelijke materialen gebouwd werd. Vaak gebruikte termen als karakter, knusheid [zonder “klein” te bedoelen!] en charme zijn hier zeer op hun plek. Wonen temidden van de reuring die nu eenmaal hoort bij wonen in het stadshart van Roermond wonen en tegelijkertijd onmiskenbaar van de rust en de eigenheid genieten die je ervaart zodra je het erf oprijdt.

INDELING EN AFWERKING

BEGANE GROND

Welkom in de ruime hal. Hier vinden we naast de meterkast, garderobe en de trap naar de woonverdieping ook de inpandige garage alsook de tuinkamer die grenst aan de stadstuin. In deze cosy patiotuin heeft de zon vanaf 12u vrij spel tot laat in de avond, vanwege de ligging op het ZuidWesten.
Openslaande plafondhoge deuren zorgen in de tuinkamer voor volop lichttoetreding. De gehele begane grond is voorzien van een keramische tegelvloer. In de tuinkamer is een keukenblok voorzien, dus denk je over een salon/kantoor/praktijk aan huis dan ben je startklaar hier.

Werken jullie beiden vanuit huis, dan is het wellicht een overweging om ook de garage een andere functie toe te bedelen, compleet met eigen entree. De ruimte onder de trap doet momenteel enkel dienst als trapkast, maar het is eenvoudig hier een toilet te realiseren, zodat je je cliënten geheel niet in je privacy hoeft te laten treden.

DE EERSTE VERDIEPING

Via de trap kom je in de woonkamer [55] met open keuken. Ook hier wederom plafondhoge openslaande deuren met Franse balkons en een keramische tegelvloer. De praktische vierkante vorm van de woonkamer maakt dat je je meubels op diverse manieren kunt plaatsen. De extra plafondhoogte versterkt het gevoel van ruimtelijkheid en is een verwijzing naar de karakteristieke klassieke bouwstijl waarop deze woningen gebaseerd zijn.

De open keuken in U-opstelling met granieten blad in neutrale matwitte kleurstelling is recent voorzien van nieuwe fronten en biedt lekker veel ruimte. De keuken heeft zicht op de tuin behorend bij de Caroluskapel – vanaf de vroege ochtend komt hier het zonlicht binnen- en beschikt over de volgende apparatuur:
• Oven
• Koelkast
• Diepvries
• Vaatwasser
• Afzuigkap
• Gaskookplaat
• Spoelbak

Via een tussenportaal zijn toilet en wasruimte toegankelijk. Zo heb je alles binnen handbereik om je huishouden soepel te laten draaien.

DE TWEEDE VERDIEPING

De trap voert vanuit de woonkamer naar de tweede verdieping. Ook hier weer opmerkelijk hoge plafonds en lekker veel lichtinval. Een drietal slaapkamers, allen voorzien van een lichte keramische tegelvloer op deze etage. Vanuit de beide kleinere slaapkamers is het dakterras toegankelijk; zoals gezegd heb je hier de avondzon, dus het is hier lekker beschut genieten van lange, zwoele zomeravonden.
De masterbedroom heeft een zeer royale maatvoering en grenst aan de badkamer. Deze is met het brede badkamermeubel, de douche en het aparte bad en het tweede toilet mooi compleet uitgevoerd. Ook hier lekker veel lichtinval.

PARKEREN
Altijd een dingetje in de stad, maar niet hier. Een eigen parkeerplek voor de deur maakt deel uit van deze woning. Visite of een tweede gezinsauto? Het is goed gebruik dat er ook buiten de parkeervakken geparkeerd mag worden door of voor bewoners.

BIJZONDERHEDEN

• 2021 Schilderwerk buiten vernieuwd
• 2019 Schilderwerk binnen vernieuwd, inclusief muren en plafonds
• 2020 Keukenrenovatie Tinnemans Keukens Ittervoort
• VvE bijdrage gemeenschappelijk binnenterrein en onderhoud stadsmuur à € 15,-/ maand
• 2021 Kasten in tuinkamer, slaapkamer en garage, deze zijn ter overname
• 2020 Alarmsysteem geplaatst; ter overname